Inspirace

10 nápadů na dárky k prvnímu výročí, které bude vaše polovička milovat

vyrocie_7

Výročí byste měli oslavovat tím, že budete trávit více času s tím, koho milujete, a připomínat jim, jak moc pro vás znamenají. Víme však, že plánování výročí může být stresující. Možná budete mít potíže přijít s dokonalým dárkem k výročí nebo vybrat tu správnou aktivitu na oslavu vašeho výjimečného dne. Pokud je to vaše první výročí, můžete se cítit ještě více pod tlakem, abyste vše zvládli. Jsme tu, abychom vám pomohli. Vytvořili jsme pro vás seznam nejlepších nápadů na dárky k prvnímu výročí. Chcete-li najít správnou inspiraci, vyberte sekci níže.

Co je správný dárek k prvnímu výročí?

Některé zdroje uvádí, že první výročí je papírová svatba. Proto je často dárek k prvnímu výročí papírový. Mnoho párů se rozhodne začlenit tento námět do některé části dárku. Jedná se například o kytici papírových květin, dlouhý ručně psaný dopis nebo dokonce vytištěnou báseň.

Moderním dárkem k prvnímu výročí jsou však hodiny. Ať už se rozhodnete držet klasiky nebo moderního dárku, je jen na vás, co má pro váš zvláštní den největší význam. Kompletní seznam tradičních dárků najdete na našem webu věnovaném nápadům na tradiční dárky k výročí.

vyrocie_

Dárky k výročí papírové svatby

Tyto papírové dárky k výročí ukazují na vaše významné okamžiky nebo dokonce na celoživotní památku. Něco třeba jako otisk textu písně, na kterou jste vy dva tančili na vaší svatbě, způsobí, že váš partner roztaje. Nebo ještě romantičtější je vlastní fotokniha vyjadřující, jak moc je máte rádi. Trik na perfektní dárek, je zosobnění. Tyto níže uvedené tipy na dárky k papírovému výročí vám pomohou s výběrem.

1. Svatební umělecká reprodukce

Pokud jste jak mnoho párů, možná jen těžko netrávíte veškerý čas vzpomínkami nad svatebními fotografiemi. Pokud je to váš případ, přeměňte své nejoblíbenější kousky na krásný umělecký výtisk, který visí na zdi tak, aby ho všichni viděli. Když ho dáte zarámovat, je to úžasný dárek k prvnímu výročí.

vyrocie_3

2. Personalizovaný deník

Tento sentimentální dárek funguje dobře jak jako papírová tradice, tak jako sladká památka. Přizpůsobte deník jménem svého partnera, fotkami vás dvou nebo něčím, o čem víte, že pro něj bude výjimečné. Na první stránku napište sladkou poznámku.

vyrocie_1

Nápady na dárek k prvnímu výročí pro něj

Hledáte něco pro svého manžela? Pokud ano, kryjeme vám záda. Níže se podívejte na naše nejlepší tipy na dárky k prvnímu výročí. Pokud potřebujete trochu další inspirace, nezapomeňte navštívit náš další zdroj o dárcích k výročí právě pro něj.

3. Fotokniha

Fotoknihy jsou jeden z nejoblíbenějších dárků k výročí, ale k prvnímu výročí jsou obzvlášť vhodné. Vytvořte fotoknihu oslavující váš první společný rok. Nebo, pokud ještě nemáte svatební fotoknihu, využijte výročí jako příležitost k její výrobě.

rusko6

4. Vlastní pouzdro na telefon

Ať už potřebuje nové pouzdro na telefon, nebo víte, že miluje konkrétní fotografii vás dvou – můžete využít této příležitosti a udělat pro něj něco jak užitečného, ​​tak roztomilého. Podívejte se na naše návrhy pouzder pro iPhone, kde najdete inspiraci nebo můžete začít vytvářet svůj vlastní design.

Vyrocie_4

Nápady na dárek k prvnímu výročí pro ni

Výběr dokonalého dárku k prvnímu výročí pro vaši manželku by měl být zábavný, nikoli stresující. Proto jsme níže vybrali nějaké nápady na dárky k výročí. Není to jen něco, co ona bude milovat, ale něco, co si můžete snadno užít při vytváření i vy. Podívejte se na ně zde:

5. Ryté šperky

Darujte jí něco, čím se bude ráda chlubit: rytý náhrdelník. Přizpůsobte ho jejím jménem nebo krátkým a sladkým vzkazem. Přidejte k tomu romantický dopis, který vám pomůže oslavit váš první společný rok a připít na mnoho dalších.

Nápady na první výročí pro pár

Pokud hledáte ten správný dárek pro pár, který by jim pomohl oslavit jejich první výročí, rádi vám pomůžeme. Vytvořili jsme seznam našich nejlepších tipů na dárky k prvnímu výročí pro pár. Níže je najdete.

vyrocie_6

6. Dovolená

Nejlepší dárek, který můžete dát svému drahému, je čas. Chcete oba prozkoumat novou zemi? Nebo si myslíte, že odpočinkový týden na pláži může být to pravé pro vaší rychlost? Ať už si vyberete jakýkoli výlet, rychle se z něj stane nejvýznamnější dárek k výročí, i když jej nemůžete zabalit do dárkové krabice s mašlí.

Další nápady k prvnímu výročí

Během oslav vašeho prvního výročí svatby se zamyslete nad choulostivými i pevnými stránkami vašeho manželství a vaší vzájemné lásky. Pokud se vám líbily naše nápady na dárky k prvnímu výročí a hledáte další inspiraci, máme pro vás řešení. Podívejte se na naše další nápady, které s výročím souvisí

vyrocie_7

Share: