Inspirace

Nápady na dárek pro něj k ukončení studia

absolvent

Ať už dokončil střední nebo vysokou školu, promoce je důležitým mezníkem v životě každého mladého muže. Signalizuje světu, že je připraven na další kapitolu života. A vy chcete být u toho a povzbuzovat ho na každém kroku . Od podpory na jeho další cestě, až po oslavu jeho úspěchů. Dejte mu vědět, jak jste hrdí na jeho tvrdou práci za poslední čtyři roky.

Jednou z možností, jak oslavit jeho úspěch, je vymyslet perfektní dárek. Bez ohledu na to, zda se chystá pokračovat ve studiu na vysoké škole nebo se chystá zahájit pracovní kariéru, dárek k ukončení studia, který si užije a i skutečně využije, je tou správnou odměnou. Pokud hledáte perfektní dárek, podívejte se na tyto kreativní (a užitečné) nápady na dárky k ukončení studia.

Jedinečné dárky pro absolventa

Ať už oslavujete absolventa střední nebo vysoké školy, najít perfektní dárek pro mladého muže začínajícího dospělý život může být obtížné. Od osobních obalů na plechovky až po bezdrátovou nabíječku na telefon, máme průvodce dárky, který vám pomůže – zde jsou ty nejlepší dárky, které vašeho absolventa určitě potěší.

absolvent

1. Virtuální party

Uspořádání oslavy pro absolventa je zábavný způsob, jak spojit lidi, na kterých mu záleží dříve, než se přesune do další fáze života. I když se bude jednat v dnešní době asi pouze o virtuální oslavu. Ať už dokončil střední nebo vysokou školu, vždy si bude pamatovat, jak hrdá na něj byla jeho nejbližší rodina a přátelé.

2. Personalizovaná fotokniha

Personalizovaná fotokniha je skvělým dárkem, hlavně, pokud se váš absolvent stěhuje na kolej a má omezený zavazadlový prostor. Vzhledem k tomu, že je tak skladná, osobní fotokniha může být obrovským ternem a zároveň zabere minimum místa. Nezapomeňte zdokumentovat vaše oblíbené záběry z minulých cest, výletů a dobrodružství.

absolvent1

3. Dárkový koš k ukončení studia

Pokud se vám nedaří shodnout na jednom velkém dárku, dárkový koš je skvělý způsob, jak mu dát spoustu menších dárků s osobním nádechem. Přidejte dovnitř různé dárečky, jako je vlastní poznámkový blok, hrací karty nebo dokonce placatka s monogramem. Tím mu dáte spoustu menších dárků, které určitě využije.

4. Otvírák na lahve

Váš absolvent, ať už ze střední nebo z vysoké, má zákonný věk pro pití alkoholu. Otvírák na lahve je  dárek, který čerstvý absolvent určitě ocení. Pokud hledáte dárek, který skutečně využije, je otvírák na lahve dokonalým dárkem, který určitě potěší.

absolvent2

5. Zarámované fotky

Vlastní zarámované fotografie budou pro něj jedinečným dárkem, kterým si určitě vyzdobí své nové bydlení. Ať už vytisknete fotografie jeho a jeho drahé polovičky, přátel nebo dokonce jeho psa, vysoce kvalitní fotografie v jedinečném rámečku jsou jedinečným dárkem na památku, který určitě ocení.

6. Dekorativní polštáře

Polštář na zakázku je skvělý dárek, který vašeho absolventa zbaví stresu při hledání dekorací pro jeho nové bydlení. Dekorativní polštáře jsou pěkný doplněk na kolej nebo do prvního bytu. Bez ohledu na to, v jaké životní fázi se váš absolvent nachází, jsou polštáře dárkem, který určitě využije.

absolvent3

7. Obrazy na plátně

Pokud dáte vašemu absolventovi vlastní fotoobraz jeho nejlepších přátel nebo jeho psa, je to skvělý způsob, jak si s sebou do jeho nového bydlení přivést trochu domova. Pokud studuje na vysoké škole, můžete dokonce do jeho dárkového koše zahrnout fotoobraz spolu s několika zábavnými personalizovanými obaly na plechovky. Bude to dárek, který si opravdu užije.

absolvent4

8. Nástěnný kalendář s fotografiemi

Pomozte svému absolventovi zůstat dochvilný pomocí vlastního fotokalendáře. Ať nezapomene na všechny zkoušky, schůzky a termíny. Na každý měsíc přidejte fotografie jeho středoškolského sportovního týmu nebo vysokoškolského klubu, které ho překvapí a určitě potěší.

absolvent5

Závěrečné myšlenky

Trávit s ním kvalitní čas a ukázat mu, jak moc vám na něm záleží – to je ten nejlepší dárek k promoci, který mu můžete dát. Ať už dostane dárkovou kartu nebo vyrobíte dárkový koš plný dárků na míru, váš absolvent určitě ocení veškerou tvrdou práci a čas, který jste věnovali tomu, aby jeho ukončení školy bylo speciální. Pokud hledáte další nápady na dárky, které budou určitě hitem, podívejte se na některé z našich dalších oblíbených dárků pro něj.

 

Share: