Inspirace

Nejlepší doma vyrobené dárky a nápady k výročí

vyrocia6

Nejlepší dárky k výročí jsou často ručně dělané a jsou od srdce. Zatímco dárek zakoupený v obchodě může být dostačující, zvažte, že letos dáte milované osobě dárek na míru, abyste projevili svou lásku. Ručně dělané dárky k výročí určitě potěší, ať už pro svého partnera napíšete sadu milostných vzkazů, nebo vytvoříte časovou osu svého milostného příběhu, který chcete orámovat. Vyberte si z nápadů na dárek k výročí z našeho jedinečného seznamu níže na nejlepší doma vyrobené dárky k výročí

Ručně napsaný vzkaz z lásky

Vyhraďte si čas na napsání upřímného vzkazu z lásky vašemu partnerovi. Můžete napsat milostný vzkaz na prázdnou osobní pohlednicí, která obsahuje fotografii vás dvou, nebo můžete napsat svá slova na materiály, jako je dřevo nebo plátno, aby váš vzkaz dodal zvláštní pocit. Zvažte zarámování svého milostného vzkazu, aby si ho váš partner mohl pověsit a opatrovat ho ještě dlouho poté. Pokud hledáte další inspiraci, přečtěte si našeho snadného průvodce, co napsat na přání k výročí.

ako vytvorit fotoknihu

Sklenice milostných dopisů

Připomeňte svému partnerovi, jak moc jej máte rádi sklenicí plnou milých a romantických milostných vzkazů. Můžete napsat 31 krátkých milostných vzkazů, aby váš partner mohl každý den v měsíci otevřít nový vzkaz, nebo napsat 52 milostných vzkazů, aby váš partner mohl každý týden otevřít nový vzkaz.

Sklenice plná schůzek

Vytvořte pro vás a vaši blízkou další sklenici plnou nápadů na rande. Pokud máte potíže s plánováním a výběrem, kam jít, nebo hledáte další dobrodružství, je toto zábavný a nepředvídatelný nápad. Můžete přijít s 20-30 nápady na rande, které lze použít po celý rok.

vyrocia5

Dopisy „Otevři když“

Vytvořte pro svého partnera hromadu promyšlených dopisů „Otevři když“, které může otevřít, kdykoli to potřebuje. Tyto dopisy mohou pomoci zvýšit sebevědomí, kdykoli váš partner prochází nepříjemným obdobím, nebo prostě jen potřebuje připomenout, jak moc je milován (tj. „Otevři, když je ti smutno“ nebo „Otevři, když potřebuješ  sílu“).

Vlastní hrnek

Vytvořte na míru jeho a její hrnky jako veselý dárek, který lze použít na ranní kávu nebo čaj. Pomocí fixy můžete na hrnky přidat citáty, fráze a designy pro romantická výročí, nebo nahrát originální design nebo citát na váš osobní hrnek a dokončit svůj nápad.

vyrocia6

Poukazy na lásku

Darujte svému partnerovi dárkové poukazy plné slibů do budoucna, jako je nabídka snídaně do postele nebo masáž. Jedná se o zábavný a hravý způsob, jak mu dát jiný dárek než koupený. Můžete vytvořit a vyzdobit 10–15 poukazů na lásku a přidat je na nepoužívaný kroužek na klíče, aby jimi váš partner mohl snadno listovat.

Časová osa lásky

Vytvořte krátkou časovou osu svého vztahu až do svého výročí a vytvořte ji pro svého partnera. Jedná se o mazaný osobní dárek, který odráží to, jak daleko jste došli a jak daleko teprve půjdete. Můžete zahrnout fotografie z konkrétních okamžiků ve vašem vztahu a napsat krátké popisky.

vyrocie_6

Balíček karet věcí, které na tobě miluji

Přizpůsobte si balíček karet a dejte partnerovi vědět o všem, co na něm máte rádi, aby na to nikdy nezapomněl. Jedná se o srdečný dárek, který kreativně ukazuje všechny důvody, proč jste se zamilovali. Každá karta by měla obsahovat jinou vlastnost nebo kvalitu, kterou na svém partnerovi milujete. Na některé z karet můžete také přidat konkrétní vzpomínky a fotografie, aby si váš partner mohl vzpomenout na nezapomenutelné okamžiky.

Fotokniha nebo zápisník

Sdílejte knihu věnovanou vašemu milostnému příběhu vytvořením vlastní fotoknihy nebo zápisníku, který zachycuje váš vztah v průběhu let. Fotky pro vaši knihu můžete vytáhnout ze sociálních sítí a galerie telefonu.Zápisníky a fotoknihy lze znovu a znovu otevírat a můžou posloužit i jako časová schránka pro vaše milostné okamžiky.

vyrocie7

Domácí foto projekty

Máte-li spoustu fotografií, na kterých je váš blízký, vaše rodina a přátelé nebo vaše děti, vytiskněte si je a ručně vytvořte vlastní umělecké dílo na zeď pro svého blízkého. Můžete si koupit různé textury a materiály, které doplní vaše nástěnné umělecké dílo a vytvoří nezapomenutelný dárek k výročí, který představuje vaše společné roky.

Domácí pochoutky

Pokud má váš partner oblíbenou pochoutku nebo dezert, udělejte si čas a připravte jej pro něj jako dárek. Domácí pochoutky mohou být zábavným a lahodným způsobem, jak ukázat své uznání. Spojte oblíbenou pochoutku svého partnera s romantickým ručně psaným vzkazem a tím dokončíte svůj dárek.

vyrocie8

Vlastní malba

Pokud máte rádi umění a řemesla, zvažte namalování portrétu sebe a svého blízkého jako dárek. Jedná se o dárek, který může viset ve vašem domě a vydrží dlouho. Vaše milovaná osoba bude více než šťastná, že na zeď pověsí originální umělecké dílo. Pokud máte navíc děti, můžete si jako dárek přizpůsobit tisk na plátno pomocí uměleckých děl vašeho dítěte.

 

Může se to zdát komplikované, když hledáte ten správný dárek k výročí, který by symbolizoval vaši lásku. Dárky vyrobené od nuly však mohou být perfektní volbou, pokud se váš partner pyšní kreativitou a nepředvídatelnými nápady na dárky. Nebojte se v letošním roce udělat něco jiného a ukažte partnerovi péči a myšlenky, které jste dali do výroby dárku k výročí.

 

Pokud hledáte další inspiraci, navštivte našeho průvodce dárky k výročí pro další kreativní nápady.

vyrocia7

Share: