Inspirace

Úžasné nápady na oslavu 10. narozenin

narodeniny..3

Mít narozeniny je tak vzrušující období, ale 10. narozeniny jsou pro dítě obzvláště důležitým milníkem. Od vyzdobení bydlení až po servírování dokonalého dezertu. Každý rodič chce, aby byly 10. narozeniny jeho dítěte dokonalé. Nezapomeňte se zeptat svého dítěte, koho chce na oslavu pozvat, jaké jídlo by je potěšilo, a nakonec jaký motiv oslavy by si přálo. Ať už chcete uspořádat večírek ve svém domě, na zahradě nebo na jiném místě, podívejte se pro inspiraci na naše nápady na oslavu 10. narozenin.

Nápady na oslavu 10. narozenin pro chlapce

Najít perfektní motiv na oslavu narozenin vašeho malého chlapce může být obtížný úkol. Pokud si nejste jisti, jaký motiv vybrat, už nehledejte. Tyto motivy a nápady budou určitě hitem u vašeho syna a všech jeho kamarádů.

narodeniny..

Sportovní oslava

Pokud váš syn rád sportuje nebo má oblíbený tým, kterému fandí, narozeninová oslava se sportovní tématikou je pro něj ideální. Nechte všechny hosty přijít v dresu nebo barvách jeho oblíbeného týmu. Jako dezert můžete podávat koláčky ve tvaru míče s polevou v těch správných barvách.

narodeniny..1

Klasická filmová noc

Staromódní, ale klasická filmová noc je perfektní volbou, pokud chcete neformální a nenápadnou narozeninovou oslavu. Pro výzdobu na stěny použijte výjevy z filmu. Podávejte popcorn v pruhovaných miskách a vyberte oblíbený film vašeho oslavence.

Vesmír

Pokud vaše dítě miluje vesmír, vyzdobte dům hvězdami a tvary různých planet. Jako aktivitu pro děti můžete vyrobit mimozemské antény z drátků a polystyrenových koulí. Můžete také vytvářet kosmické lodě z lepenkových krabic, se kterými si bude každý hrát. Jako dezert připravte mimozemské sušenky a nechte hosty je nazdobit.

narodeniny..2

Nápady na oslavu 10. narozenin pro dívky

Rodiče vždy chtějí udělat maximum, pokud jde o dokonalý motiv pro jejich malou holčičku. Vytvoření malebné narozeninové oslavy je těžké, ale vybrat pro ni ten správný motiv nemusí být.

narodeniny..3

Pohádka

Pokud jsou snem vaší malé oslavenkyně pohádkové narozeniny, dejte jí právě tohle. Nechte všechny dívky obléknout se do svých oblíbených princeznovských kostýmů. Připravte třpytky, kterými vyzdobí své obličeje. Po domě rozvěste motýly a balónky v oblíbených barvách oslavenkyně. Na památku rozdejte v taštičky s čelenkou nebo královskou korunou.

narodeniny..4

Čajový dýchánek

Někdy se malé holčičky chtějí cítit jako opravdoví dospělí. Ideální způsob, jak to udělat, je mít na narozeniny čajovou párty. Ozdobte stoly krajkou a řekněte hostům, aby přišli v elegantních šatech, rukavicích a kloboucích. Připravte místa k sezení, nechte je vybrat si čaj a připravte ho. Můžete připravit k jídlu malé sendviče a samozřejmě čajové sušenky.

Taneční párty

Taneční párty je dokonalým způsobem, jak oslavit narozeniny. Můžete si zahrát hry jako třeba Just Dance a připravit mix oblíbených skladeb vaší oslavenkyně. Přichystejte pro dívky péřová boa a třpytivé sluneční brýle. Můžete se dokonce zapojit do zábavy i vy a tancovat celou noc!

narodeniny..5

Místa konání oslav 10. narozenin

Někdy je hezké jít na jiné místo konání, než na narozeninovou oslavu u Vás doma. Pokud nechcete pořádat večírek u Vás doma nebo máte menší skupinu lidí, našli jsme pro Vás ideální místa pro oslavy 10. narozenin.

  • Bowling: Zábavná aktivita pro lidi všech věkových skupin. Pokud se k oslavám připojí i rodina oslavence, je toto skvělý nápad. Vyberte si bowlingovou dráhu, která také poskytuje i občerstvení nebo vám umožní přinést vlastní dezert
  • Kino: Pokud zrovna dávají vhodný film
  • Párty v parku: Narozeniny v parku jsou zdarma a obzvláště pěkné, když je dobré počasí. Přineste všechno jídlo, které byste podávali doma a ozdobte místo dřív, než dorazí všichni hosté. Toto je perfektní volba pro oslavy s větším počtem lidí nebo pro ty, kteří chtějí uspořádat zahradní párty bez použití vlastní zahrady.

Jídlo pro děti na narozeninové oslavě

Podávat jídlo dětem na oslavách narozenin může být těžké, zvláště pokud má každý jiné preference nebo třeba alergie. Přinášíme několik nápadů na jídla, která jsou snadná, interaktivní a určitě potěší hosty na oslavě 10. narozenin.

  • Brambůrky & Dip: Klasika – podávejte salsu, zakysanou smetanu nebo jakoukoliv omáčku a brambůrky. Pokud chcete mít zdravější variantu, podávejte hummusu místo dipu a nakrájenou zeleninu místo chipsů. Je to snadné na přípravu a také k snědku.
  • Vytvořte si vlastní pizzu: Výroba pizzy je aktivita i jídlo v jednom! Připravte těsto, přísady a nechte děti ozdobit pizzu tak, jak samy chtějí. Výroba těchto mini pizz je nejlepší způsob, jak zajistit, aby si každý vybral, co na pizze chce.

narodeniny..6

Inspirace na pozvánky na oslavy 10. narozenin

Jakmile budete mít párty naplánovanou, nezapomeňte včas poslat pozvánky. Rozesílejte je klidně i 2 měsíce před oslavou. Pozvánku můžete přizpůsobit tak, aby ladila s jakýmkoliv motivem. Můžete také zkusit vytvořit text pozvánky tak, aby odpovídal motivu. Pokud je například téma „princezna“, můžete napsat „Jste srdečně zváni na narozeninovou oslavu princezny ______.“ Na pozvánku můžete také přidat lesklé nebo fóliové doplňky, které jí zvýrazní.

narodeniny..7

Nápady dárky na památku.

Každé dítě rádo odchází z oslavy s něčím na památku. Tento přidaný dárek jim zpříjemní den. Připravte výslužku s cukrovinkami nebo samolepkami. Pokud jim chcete dát dárek, který je pobaví, rozdejte skákací míčky nebo bublifuk.

Desáté narozeniny jsou velkým mezníkem v životě dítěte. Konečně se dostali na dvojciferné číslo a to je rozhodně důvod k oslavě. Nezapomeňte je zahrnout do plánování, aby vám mohli sdělit, jaký motiv by byl pro ně ideální. Prohlédněte si i naše další nápady na oslavy pro všechny věkové kategorie a druhy.

Share: