Dárkový nápad

Dárek ke dni otců anebo co opravdu potěší vašeho tatínka

darek pro tatinka

Pokud si myslíte, že Váš tatínek bude nadšen z dalších ponožek nebo kravaty, je možné, že budete zklamaní. Tatínek bude jistě spokojen, že si na něj ke Dni otců pamatujete, ale takové dárky neudělají velký dojem. Důležitá pro dobrý dárek není cena, ale spíš nápad. Co koupit ke Dni otců?

Hodně lidí tvrdí, že to není těžké, ale najít dobrý dárek pro tatínka je občas docela úkol. Občas víte, o čem tatínek sní nebo co mu chybí, ale většinou nemáte dobrý nápad hned od ruky. Zkuste se zamyslet, co by Vašemu tatínkovi zjednodušilo každodenní život a co by mu pomohlo rozvíjet jeho koníčky.

Křížem krážem anebo skvělý dárek pro tatínka cestovatele

Pokud Váš tatínek je vášnivým cestovatelem, určitě většinu času buď vzpomíná poslední cestu anebo plánuje další. A co kdybyste uspořádali jeho cestovní fotografie a dali je dohromady jako příběh formou fotoknihy? Taková fotokniha bude skvělou památkou, kterou se tatínek pochlubí kamarádům. Dobrým nápadem bude i zvěčnění nejlepších cestovních snímků formou plakátů, které pak vyzdobí zeď v obýváku.

darek pro tatinka 4

Na plné obrátky anebo dárek pro zaneprázdněného tatínka

Pokud v rámci své práce Váš tatínek traví většinu času v kanceláři, rozhodně jej potěší krásný fotopanel s fotografí, který si pak postaví na pracovní stůl. Hlíníkový fotopanel bude elegantní alternativou pro fotku v rámečku. Taková fotografie tatínkovi vyvolá úsměv na tváři každý pracovní den.

darek-pro-tatinka-min

Stylově na každý den

Váš tatínek má rád zajímavé doplňky? Bude se mu líbit kryt na mobil anebo přivěsek na klíče. Oba tyto předměty můžete personalizovat podle sebe – přidejte oblíbenou fotku, vtipnou poznámku, grafiku nebo rámeček. Taková personalizovaná drobnost jistě tatínkovi každý den zlepší náladu.

darek pro tatinka 2

Magnetky pro jednodušší život

Magnetky na ledničku známe už dlouho, ale nejužitečnější bude magnetka s vlastním návrhem. Každý z nás má spoustu dat, na které si musí jednou za čas pamatovat, aby pak neměl potíže. Znáte datum svatby Vašich rodičů a datum narození Vaši maminky? V našem editoru připravte magnetky s těmi daty a my je pro Vašeho tatínka vytiskneme. Magnetky pomohou udržovat pracovní stůl v pořádku a zároveň nedovolí zapomenout na důležité datum.

Společně stravený čas

Ano, společná aktivita může být tím nejvzácnějším dárkem. V současné době trávíme málo času s rodičemi a rozhodně stojí za to to změnit. Právě Den otců může být pro Vás bodem zlomu. Darujte tatínkovi lístek na zápas jeho oblíbeného mužstva a kupte i druhý pro sebe. Můžete tatínka pozvat i do kina nebo divadla. Další možností je společné posezení u piva, kde se bude skvělé hodit personalizovaný půllitr s gravírováním. Můžete také jednoduše spolu strávit odpoledne a prohlížet si staré fotografie. Společně stravený čas Vám dovolí nanovo objevit radost spojenou se vzájemnou společností.

darek pro tatinka

Share: