Nezařazeno

Velký přehled – jaké můžete darovat fotodárky

Současná nabídka fotografických studií se jen hemží originálními fotodárky. Můžete si objednat vlastní potisk téměř na cokoli. Abyste se v záplavě nabídek lépe vyznali a ujasnili si, kdo vám nabízí fotodárky levně a kdo draze, projděte si náš přehled.

Fotodárky na výstavu

První kategorií jsou předměty, které slouží jako dekorace. Jde o:

Všechny varianty si můžete nechat potisknout fotografiemi, tvořit na nich koláže, nebo je zdobit různými motivy. Plakáty jsou levnější. Pořídíte je už od 40 Kč. Taková cena je adekvátní za formát asi 30 x 30 cm. Největší plakáty s vlastní fotografií se nabízejí ve velikostech, kdy je jedna strana dlouhá kolem 70–100 cm a cena takového plakátu se pohybuje mezi 400–600 Kč.

Obrazy s vlastní fotografií jsou dražší, protože platíte za plátno a rám. Nejmenší a nejlevnější fotoobrazy v rozměrech 30 x 20 cm pořídíte už za 150 Kč. Ceny se mezi prodejci velmi liší.

Další variantou jsou panely s vlastní fotografií. Ty jsou podobné jako klasické rámečky s nožičkou pro postavení na noční stolek s tím rozdílem, že fotografie se natiskne přímo na panel. Běžný panel velikosti 10 x 15 cm stojí asi 250 Kč.

Fotodárky jako hračky

S některými fotodárky je zábava. Do kategorie hravých originálních dárků můžeme zahrnout:

Pokud mluvíme o fotoplyšákovi, je to plyšový medvěd s tričkem, na kterém je fotografie. Tento potisk si můžete vybrat sami. Je to oblíbený dárek pro děti, takový medvídek se stává pro malé raubíře moc důležitý. Medvídky seženete v různých velikostech.

Originální fotodárky jsou také puzzle s vlastní fotkou.

Praktické fotodárky

Poslední kategorií jsou takové reklamní předměty s vlastním potiskem, které využijete téměř každý den. Jsou to:

Hrnečky pořídíte v různých barvách a obdarovaný je může využít nejen pro chvilky pohody, kdy si vychutnává chuť kávy, ale také například jako pouzdro na tužky. Kromě klasických hrníčků můžete také své blízké překvapit magickým hrnkem. Na něm se objeví fotografie až ve chvíli, kdy do něj nalijete horký nápoj.

Pouzdra na mobily jsou originální fotodárek, který bude mít obdarovaný v ruce několikrát denně. Seženete je asi za 170 Kč. Můžete si je vybrat ve variantách pro spoustu telefonů. Netisknou se jen obaly na iPhony a Samsungy, vyberou si i majitelé Huawei, Lg, Lenovo a dalších.

Plátěné tašky jsou praktické a zároveň ekologické. Adekvátní cena za takovou fototašku je do 200 Kč.

No a trička jsou už několik let velmi oblíbené a originální fotodárky. Můžete nechat tisknout na dámská, pánská i dětská trička. Ceny začínají už na 120 Kč za tričko.

Share: