Inspirace

Co jste vždycky chtěli vědět na téma fotoknihy premium, a neodvážili jste se zeptat

…co kdybyste udělali ze své další fotoknihy výrobek, který je ten nejlepší z nejlepších? Je to možné, díky naší nabídce premium s vazbou typu lay flat. Zjistěte, proč stojí za to ji použít při navrhování své další panoramatické fotoknihy, jejíž fotografie přímo volají po použití tohoto typu řešení.

Fotokniha vždy v módě

Nikoho, kdo alespoň jednou vytvořil svoji fotoknihu s prázdninovými vzpomínkami, není třeba nijak zvlášť přesvědčovat o jejích výhodách. Může existovat lepší památka z prázdninových cest než elegantně vydané album plné vašich vlastních fotografií? O oblíbenosti tohoto výrobku svědčí obrovské množství objednávaných na celém světě fotoknih.

A co takhle panoramaticky?

Používaný v prémiových fotoknihách speciální způsob vazby (lay flat) nám dovoluje eliminovat viditelnou uprostřed drážku, která je charakteristická pro typická alba. Kniha působí více plochým dojmem, a člověk, který si ji prohlíží, si může užívat fotografie, které plynule přechází z jedné strany na druhou. Toto řešení je ideální pro záběry krajin, ale samozřejmě nejen. Luxusní charakter výrobku je navíc zdůrazněn použitím silného fotografického papíru (silnějšího než ve standardních fotoknihách) a tvrdého obalu, který si můžete zvolit jak v lesklé, tak i matné verzi.

Kdy sáhnout po ploché fotoknize ze sady „premium“?

Odpověď na tuto otázku se nabízí pouze jedna: co nejčastěji! ? Přesto však existuje několik druhů fotografií, které přímo vyzývají, aby se objevily v ploché fotoknize premium. V první řadě jde o již zmiňované panoramatické záběry krajin. Je však třeba mít na paměti i skupinové záběry, například fotografie, které byly zhotoveny během svatby nebo firemního kick-offu, kde se velký počet účastníků vejde pouze na širokou panoramatickou fotografii. Rovněž koláže se budou dokonale prezentovat v ploché fotoknize typu premium, zejména v případě, kdy jeden z prvků naší skládačky navrhneme takovým způsobem, že ten přechází ze strany na stranu. Možností je samozřejmě rozhodně více a závisí pouze na vaší volbě a vynalézavosti.

 

Share: